PasPartoe

Hoofdgerechten - Land

  • Kalfszwezeriken gebakken - truffelroom - aardappelsoesjes
  • Vitello tonato: kalfsvlees - tonijnmayonaise - kappertjes
  • Carpaccio rund Limousin - rucola - balsamico - olijfolie
  • Tagliata: Filet Pur Limousin - rucola - parmesan - balsamico - slaatje
  • Steak tartare - slaatje - friet
  • Steak tartare - witte truffelolie - slaatje - friet
  • Côte à l'os Limousin (per 2/1,150 kg) - slaatje - friet - peper of champignon of truffelroomsaus
  • Filet Pur Limousin - slaatje - friet - peperroom, champignonroomsaus of truffelroomsaus
  • Kalfszwezerikkroketten Maison 3 stuks - slaatje
  • Surf & Turf: Filet Pur Limousin & halve kreeft - truffelroom
  • Steak tartare Italiano - parmesan - tomaat - rucola
  • Burrata - Serranoham - kerstomaatjes - rucola
  • Varkenshaasje Paspartoe