PasPartoe

Voorgerechten

  • Oesters Fines Claires n°2 / 6 st of 12 st
  • Oesters Fines Claires n°2 gegratineerd / 6 st of 12 st
  • Rundscarpaccio - parmesan - olijfolie - balsamico - rucola
  • Gamba's op de grill (3st) - rucola - pikant sausje - zongedroogde tomaat
  • Garnaalkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - citroen
  • Kalfszwezerikkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - tartare
  • Pomme moscovite: puree bintjes - zure room - Royal Belgian Caviar Oscietra 30gr
  • Triologie: gerookte zalm - zalmmousse - rivierkreeftjes - kruidencoulis
  • Coquilles - kreeftensaus - groentenbrunoise
  • Pasta truffel - coquilles - parmesan
  • Terrine foie gras - rozijnentoast - uienconfituur
  • Halve kreeft op diverse wijzes
  • Gebakken foie gras - portosaus - rozijnentoast
  • Duo coquilles: carpaccio & gebakken met kreeftensaus
  • Duo terrine foie gras & carpaccio rund