PasPartoe
Welkom
Menukaart
Wijnkaart
Contact
Foto's
Vacatures
Menukaart:
Voorgerechten
Hoofdgerechten - Zee
Hoofdgerechten - Land
Salades
Kreeft
Dessert
Suggestiemenu
deze menukaart is slechts een voorbeeld en kan variëren naargelang seizoen en marktaanbod
Voorgerechten
Oesters Fines Claires n°2 / 6 st of 12 st
Oesters Fines Claires n°2 gegratineerd / 6 st of 12 st
Rundscarpaccio - parmesan - olijfolie - balsamico - rucola
Gamba's op de grill (3st) - rucola - pikant sausje - zongedroogde tomaat
Garnaalkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - citroen
Kalfszwezerikkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - tartare
Pomme moscovite: puree bintjes - zure room - Royal Belgian Caviar Oscietra 30gr
Triologie: gerookte zalm - zalmmousse - rivierkreeftjes - kruidencoulis
Coquilles - kreeftensaus - groentenbrunoise
Pasta truffel - coquilles - parmesan
Terrine foie gras - rozijnentoast - uienconfituur
Halve kreeft op diverse wijzes
Gebakken foie gras - portosaus - rozijnentoast
Duo coquilles: carpaccio & gebakken met kreeftensaus
Duo terrine foie gras & carpaccio rund