PasPartoe

Voorgerechten

  • Oesters Fines Claires n°2 / 6 st of 12 st
  • Oesters Fines Claires n°2 gegratineerd / 6 st of 12 st
  • Rundscarpaccio - parmesan - olijfolie - balsamico - rucola
  • Gamba's op de grill (3st) - rucola - pikant sausje - zongedroogde tomaat
  • Garnaalkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - citroen
  • Kalfszwezerikkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - tartare
  • Pomme moscovite: puree bintjes - zure room - Royal Belgian Caviar Oscietra 30gr
  • Torentje gerookte zalm - appeltjes - dille
  • Coquilles - getomateerde Champagnesaus - dragon - grijze garnaal
  • Pasta truffel - coquilles - parmesan
  • Terrine foie gras - uienconfituur - rozijnentoast
  • Gebakken foie gras - portosaus - vijgencompote - rozijnentoast
  • Duo terrine foie gras & rundscarpaccio Limousin
  • Halve kreeft op diverse wijzes