PasPartoe

Voorgerechten

  • Vitello tonato: kalfsvlees - tonijnsaus - kappertjes
  • Oesters Fines Claires n°2 / 6 st of 12 st
  • Oesters Fines Claires n°2 gegratineerd / 6 st of 12 st
  • Duo coquilles: carpaccio & gebakken - saffraansaus - groentenbrunoise
  • Sint-Jacobsnootjes - saffraansaus - groentenbrunoise
  • Rundscarpaccio - parmesan - olijfolie - balsamico - rucola
  • Gamba's op de grill (3st) - rucola - pikant sausje - zongedroogde tomaat
  • Halve kreeft Belle Vue - per 2 personen - zie kreeftbereidingen
  • Halve kreeft Champagnesaus truffelolie - per 2 personen - zie kreeftbereidingen
  • Halve kreeft kruidenboter - per 2 personen - zie kreeftbereidingen
  • Garnaalkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - citroen
  • Kalfszwezerikkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - tartare
  • Pomme moscovite: puree bintjes - zure room - Royal Belgian Caviar Oscietra 30gr
  • Tatin zuiderse tomaten - geitenkaas warm - bladerdeeg
  • Carpaccio coquilles - olijfolie - limoen - roze peper
  • Burrata met Serranoham of garnalen of kaviaar
  • Scampi tempuradeeg - slaatje - zongedroogde tomaat - tartaresaus
  • Tartare Schotse zalm - olijfolie - limoen
  • Artisjokknopjes in de oven - Serranoham - olijfolie
  • Garnaalcockail 'tout simplement'